Copertine


   Protectia cladirii dumneavoastra importiva razelor solare a devenit o mare problema in ultima perioada. AtelieruldeJaluzele.ro va ofera o solutie eficienta de protectie la exterior. Copertinele exterioare de protectie sunt actionate manual si electric, sunt fabricate din poliester, iar scheletul copertinei este fabricat din metal.

   Copertina exterioara electrica va poate proteja de razele solare, de stropii de ploaie sau chiar de zapada. Copertina electrica poate fi prevazuta cu senzor de soare si senzor de vant. Atunci cand afara este un soare puternic, senzorul de soare transmite comanda motorului, iar acesta actioneaza copertina deschizand-o. Senzorul de vant are rolul de a o inchide atunci cand vantul "sufla" cu putere.

   Actionarea manuala se efectueaza cu ajutorul unei manivele si poate fi folosita foarte usor de catre oricine. Se desface si se strange intr-un timp foarte scurt.

Masuratorile sunt oferite GRATUIT de catre AtelieruldeJaluzele.ro. Livrarea este GRATUITA la domiciliul clientului, in Bucuresti si zonele adiacente. Montajul este inclus in pretul de achizitie al acestor produse. Garantia produselor este de 5 ani.