Rolete day & night

   Roletele day & night sunt solutia cea mai eficienta de umbrire pentru toata perioada zilei. Acestea va protejeaza de lumina orbitoare pe toata perioada in care afara este o lumina puternica. Roletele day and night sunt foarte eficiente si moderne, acestea va creeaza o intimitate si va va decora interiorul locuintei, facandu-l un spatiu foarte placut.
   Roletele day & night mai sunt denumite si tip "ZEBRA", pentru sunt confectionate din material textil in doua culori. Acestea pot avea un grad diferit de transparenta si sunt dispuse alternativ pe orizontala. Reglarea luminii in camera se realizeaza prin actionarea snurului/ lantisor, iar materialele textile se vor suprapune una peste alta, reglandu-se intensitatea luminii in camera.
   Intretinerea roletelor day & night se realizeaza prin aspirarea prafului si cu o laveta umeda se va efectua o curatire eficienta a acestora.Masuratorile sunt oferite GRATUIT de catre AtelieruldeJaluzele.ro. Livrarea este GRATUITA la domiciliul clientului, in Bucuresti si zonele adiacente. Montajul este inclus in pretul de achizitie al acestor produse. Garantia produselor este de 5 ani.