Atelierul de jaluzele va ofera servicii:

Servicii:
Consultanta: oferim consultanta in vederea alegerii celor mai potrivite jaluzele, rulouri sau rolete pentru dumneavoastra.

Masurarea: este conditia de baza a acestor produse pentru umbrire. Serviciul de masurare a ferestrelor dumneavoastra o realizam GRATUIT, fara costuri ascunse.

Transport: transportam produsele oferite de catre noi pana la locatia clientului. Transportul este oferit GRATUIT de catre noi, fara costuri ascunse.

Montajul: este realizat de catre echipele noastre. Garantia produselor sau a serviciilor este oferita doar daca acestea sunt montate de echipe specializate de catre noi. Pentru mai multe detalii si programul de lucru, va rugam accesati pagina CONTACT.

Garantia: oferim garantie de 5 ani la toate produsele montate la interior si 3 ani garantie la produsele montate la exterior. Garantia pentru montajul jaluzelelor variaza in functie de zona unde se monteaza acestea.

Pentru orice nelamurire sau problema pe care o intampinati in vederea alegeri unui produs sau serviciu oferit de catre atelieruldejaluzele.ro, nu ezitati sa ne contactati!