Usi de garaj

   Usile de garaj sunt indispensabile pentru multe persoane. Acestea trebuie sa aiba un aspect placut, sa fie eficiente si durabile. Garajul este un spatiu foarte important pentru noi, face parte din viata noastra si de aceea ii acordam de multe ori impoartanta cuvenita.

   AtelieruldeJaluzele.ro va ofera o gama larga de usi pentru garajul dumneavoastra. Usile destinate garajelor pot avea diferite mecanisme de functionare, in functie de necesitatea dumneavoastra:
- Deschidere prin ridicare in tavan;
- Deschidere laterala;
- Deschidere basculanta;
- Deschidere tip rulou;
- Deschidere batanta.

   Usile de garaj sunt foarte importante pentru noi. Acestea aduc foarte multe beneficii in viata noastra, iar principalele avantaje sunt: operare usoara, deschidere partiala, programare automata a inchiderii, detectare a obstacolelor, sunt rezistente in timp, sunt actionate cu ajutorul unei telecomenzi, etc.

   Usile de garaj sunt disponibile in peste 40 de culori, panourile avand posibilitatea vitrarii si posibilitatea integrarii unei usi pietonale in usa de garaj

Masuratorile sunt oferite GRATUIT de catre AtelieruldeJaluzele.ro. Livrarea este GRATUITA la domiciliul clientului, in Bucuresti si zonele adiacente. Montajul este inclus in pretul de achizitie al acestor produse. Garantia produselor este de 5 ani.